La data de  3 iunie 2019, procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară  din cadrul  Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea au efectuat două percheziții pe raza municipiului Marghita,la domiciliul şi reşedinţa inculpatului A. Z. L.,  în vârstă de 40 de ani, ocazie cu care au fost găsite şi ridicate 366 de pastile de ecstasy, 622 de comprimate cu amfetamină, 80 de grame de canabis, 28,8 de grame de rezină de canabis, un cântar de precizie, 4 telefoane mobile, 31.540 de lei, precum și 58.900 de țigarete nemarcate legal, în valoare de aproximativ 30.000 de lei.

Inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 

Toate drepturile rezervate © 2018 DIICOT