La data de  18.04.2019  procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Covasna au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului B. I.-L., pentru săvârşirea infracţiunii        de trafic de droguri de mare risc.

La data de 18.04.2019,  procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului M. S. A. N., cetăţean iordanian, pentru săvârşirea  infracţiunii de trafic de persoane.

La data de 18.04.2019, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu polițiștii de investigații criminale ai Inspectoratului General al Poliției Române şi Inspectoratului de Poliție al Județului Prahova, au desfășurat o acțiune pe raza municipiului București și a județului Prahova, simultană cu una a autorităților judiciare și polițienești din Bulgaria, în scopul destructurării unui grup infracțional organizat specializat în săvârşirea infracțiunii de înșelăciune, prin inducerea în eroare a victimelor în cadrul unor conversații telefonice.

Toate drepturile rezervate © 2018 DIICOT